The New Vignerons

Bøker | Spania | NA | 0 % | Kun Horeca

The New Vignerons

Hvis du vil forstå hva det nye Spania handler om og hvorfor spansk vin er inne i sin kanskje mest spennende utvikling kvalitetsmessig noensinne, er "The New Vignerons" boken for deg.

Kr. 329,00

Fremtidens viktigste vinmakere i Spania

Her møter du 14 av de beste representantene for "det nye Spania" - et uttrykk som paradoksalt nok beskriver en ny generasjon vinprodusenter som jobber med å finne tilbake til sine røtter og hva spansk vin opprinnelig handlet om. Fellesnevnere på tvers av regionene de kommer fra er at disse produsentene i stor grad bruker stedegne druesorter, gamle vinstokker og presis vinmaking med lite intervensjon.

 

Luis Gutiérrez er en av verdens mest kunnskapsrike når det gjelder spansk vin, og portretterer i denne boken 14 av sine personlige favorittvinmakere - alle representanter for fremtiden i spansk vin. Du får møte menneskene bak vinene og kan fordype deg i detaljerte beskrivelser av geografi, historie, jordsmonn og terroir. Til forskjell fra mye annen vinlitteratur får du her et personlig møte med vinmakerne, og de deler villig sine historier om hvem de er i dag, hvem som inspirerer dem og ikke minst hvordan kulturen og det lokale kjøkkenet fungerer som lim i landsbyene de bor i.

 

For oss vininteresserte er disse vinmakerne for kommende verdensstjerner å regne, men når du leser boka skjønner du at de også er helt vanlige, jordnære og dedikerte mennesker med en enorm kjærlighet, respekt og omsorg for både vinmarker og lokalmiljø.

 

Vi er utrolig stolte av at hele fire av våre spanske produsenter har fått plass i denne boka: Telmo Rodríguez (Compania de Vinos Telmo Rodríguez), Daniel Gomez-Landi og Fernando García (Comando G), Pedro Rodríguez Pérez (Guímaro) og Rodrigo Méndez (Forjas del Salnés).

 

Bøkene selges eksklusivt i vår nettbutikk og kan hentes hos oss i Bygdøy Allé 23, eventuelt leveres med bud innenfor ring 3 eller sendes til resten av landet med Posten. Du velger leveringsmåte underveis i kjøpsprosessen i nettbutikken.

 • SAP-nummer

  131687

 • Land

  Spania

 • WebIntro

  <p>Hvis du vil forst&aring; hva det nye Spania handler om og hvorfor spansk vin er inne i sin kanskje mest spennende utvikling kvalitetsmessig noensinne, er "The New Vignerons" boken for deg.</p>

 • WebText

  <p><strong>Fremtidens viktigste vinmakere i Spania </strong></p> <p>Her m&oslash;ter du 14 av de beste representantene for "det nye Spania" - et uttrykk som paradoksalt nok beskriver en ny generasjon vinprodusenter som jobber med &aring; finne tilbake til sine r&oslash;tter og hva spansk vin opprinnelig handlet om. Fellesnevnere p&aring; tvers av regionene de kommer fra er at disse produsentene i stor grad bruker stedegne druesorter, gamle vinstokker og presis vinmaking med lite intervensjon.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Luis Guti&eacute;rrez er en av verdens mest kunnskapsrike n&aring;r det gjelder spansk vin, og portretterer i denne boken 14 av sine personlige favorittvinmakere - alle representanter for fremtiden i spansk vin. Du f&aring;r m&oslash;te menneskene bak vinene og kan fordype deg i detaljerte beskrivelser av geografi, historie, jordsmonn og terroir. Til forskjell fra mye annen vinlitteratur f&aring;r du her et personlig m&oslash;te med vinmakerne, og de deler villig sine historier om hvem de er i dag, hvem som inspirerer dem og ikke minst hvordan kulturen og det lokale kj&oslash;kkenet fungerer som lim i landsbyene de bor i.</p> <p>&nbsp;</p> <p>For oss vininteresserte er disse vinmakerne for kommende verdensstjerner &aring; regne, men n&aring;r du leser boka skj&oslash;nner du at de ogs&aring; er helt vanlige, jordn&aelig;re og dedikerte mennesker med en enorm kj&aelig;rlighet, respekt og omsorg for b&aring;de vinmarker og lokalmilj&oslash;.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Vi er utrolig stolte av at hele fire av v&aring;re spanske produsenter har f&aring;tt plass i denne boka: Telmo Rodr&iacute;guez (Compania de Vinos Telmo Rodr&iacute;guez), Daniel Gomez-Landi og Fernando Garc&iacute;a (Comando G), Pedro Rodr&iacute;guez P&eacute;rez (Gu&iacute;maro) og Rodrigo M&eacute;ndez (Forjas del Saln&eacute;s).</p> <p>&nbsp;</p> <p>B&oslash;kene selges eksklusivt i v&aring;r nettbutikk og kan hentes hos oss i Bygd&oslash;y All&eacute; 23, eventuelt leveres med bud innenfor ring 3 eller sendes til resten av landet med Posten. Du velger leveringsm&aring;te underveis i kj&oslash;psprosessen i nettbutikken.</p>

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Klikk her for å lese mer.

LAGRE SOM FAVORITT