Inside Burgundy – The Second Edition

Bøker | Frankrike | NA | 0 % | Kun Horeca

Inside Burgundy – The Second Edition
Inside Burgundy er Jasper Morris' referanseverk om verdens mest komplekse vinregion. Morris har bodd i, reist i og jobbet med Burgund i over 30 år, vært Berry Bros. & Rudd burgundpesialist og står bak "Inside Burgundy" både som bok, webside og nyhetsbrev.

Kr. 795,00

Inside Burgundy – The Second Edition består av 800 sider med presist, kompetent og ypperlig formidlet kunnskap om Burgund. Den inneholder presentasjoner av rundt 1200 vinmarker og 700 produsenter, og har dessuten en fyldig innledning som beskriver Burgunds historie, kultur og tradisjoner. I denne nye utgaven legger Morris særlig vekt på Burgunds rimeligere områder: Chablis, Hautes-Côtes de Beaune og Haute-Côtes de Nuits, Côte Chalonnaise og Mâconnais.

Det er rett og slett så mye ny informasjon at det er en fornuftig avgjørelse å kalle boken "The Second Edition" i stedet for å omtale dette som en revidert versjon. Her er det tilført så mye nytt at det rett og slett er en ny bok.

Boken har en rekke oppdaterte og gjennomarbeidede kart. Morris legger i tillegg til sin egen vurdering av alle vinmarkene, og sammenligner dette med vurderingene til Jules Lavalle fra 1855 og Camille Rodier fra 1920. I arbeidet med boka har Morris i tillegg samarbeidet med både vinprodusenter, professorer og andre eksperter på området for å lage noen helt nye kart, som for eksempel illustrerer eierandeler i vinmarker som Romanée-Saint-Vivant og Richebourg – og bruker så disse kartene til å forklare hva jordsmonnet og plasseringen av den respektive produsentens vinplanter har å si i ulike årganger og for vinen som til slutt ender i glasset. Kartene er både fargerike og svært informative, og gir leseren et uvurderlig overblikk over både landsbyer og vinmarker med deres respektive underliggende terroirer.

Den nye utgaven tar for seg både nye trender, generasjonsskifter, nye produsenter og appellasjoner som tidligere ikke har blitt viet nok oppmerksomhet, og gir leseren muligheten til å danne seg et oversiktlig bilde av dagens Burgund – men også anledning til å forstå hvordan man har kommet dit. Dette er rett og slett en uvurderlig guide i jakten på gode Burgund-kjøp (for ja, de finnes faktisk)!
 • SAP-nummer

  132083

 • Land

  Frankrike

 • WebIntro

  Inside Burgundy er Jasper Morris' referanseverk om verdens mest komplekse vinregion. Morris har bodd i, reist i og jobbet med Burgund i over 30 år, vært Berry Bros. & Rudd burgundpesialist og står bak "Inside Burgundy" både som bok, webside og nyhetsbrev.

 • WebText

  Inside Burgundy – The Second Edition består av 800 sider med presist, kompetent og ypperlig formidlet kunnskap om Burgund. Den inneholder presentasjoner av rundt 1200 vinmarker og 700 produsenter, og har dessuten en fyldig innledning som beskriver Burgunds historie, kultur og tradisjoner. I denne nye utgaven legger Morris særlig vekt på Burgunds rimeligere områder: Chablis, Hautes-Côtes de Beaune og Haute-Côtes de Nuits, Côte Chalonnaise og Mâconnais.<br><br>Det er rett og slett så mye ny informasjon at det er en fornuftig avgjørelse å kalle boken "The Second Edition" i stedet for å omtale dette som en revidert versjon. Her er det tilført så mye nytt at det rett og slett er en ny bok.<br><br>Boken har en rekke oppdaterte og gjennomarbeidede kart. Morris legger i tillegg til sin egen vurdering av alle vinmarkene, og sammenligner dette med vurderingene til Jules Lavalle fra 1855 og Camille Rodier fra 1920. I arbeidet med boka har Morris i tillegg samarbeidet med både vinprodusenter, professorer og andre eksperter på området for å lage noen helt nye kart, som for eksempel illustrerer eierandeler i vinmarker som Romanée-Saint-Vivant og Richebourg – og bruker så disse kartene til å forklare hva jordsmonnet og plasseringen av den respektive produsentens vinplanter har å si i ulike årganger og for vinen som til slutt ender i glasset. Kartene er både fargerike og svært informative, og gir leseren et uvurderlig overblikk over både landsbyer og vinmarker med deres respektive underliggende terroirer.<br><br>Den nye utgaven tar for seg både nye trender, generasjonsskifter, nye produsenter og appellasjoner som tidligere ikke har blitt viet nok oppmerksomhet, og gir leseren muligheten til å danne seg et oversiktlig bilde av dagens Burgund – men også anledning til å forstå hvordan man har kommet dit. Dette er rett og slett en uvurderlig guide i jakten på gode Burgund-kjøp (for ja, de finnes faktisk)!

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Klikk her for å lese mer.

LAGRE SOM FAVORITT