Marenco

Italia

VEGANSK
ØKOLOGISK
Pineto Cascina 1.JPG
FC_20210907_0352.jpg

Filosofi

Alle Marenco-vingårder blir dyrket med bondesensibiliteten til våre besteforeldre og et innovativt engasjement for bærekraftig landbruk. Selv selskapets logo, to ville stokkender i flukt, ble inspirert av vår jord, innsjøen på Bassina Estate i Fontanile. Alle Marenco-vinene blir produsert med innfødte druer dyrket i våre vingårder og tappet på eiendommen. Hvert valg styres av ønsket om å lage viner som uttrykker det landet de kommer fra, viner anerkjent for sin enestående kvalitet, viner som kan følge og vekke følelser.
Alle Marenco-vingårder blir dyrket med bondesensibiliteten til våre besteforeldre og et innovativt engasjement for bærekraftig landbruk.
Selv selskapets logo, to ville stokkender i flukt, ble inspirert av vår jord, innsjøen på Bassina Estate i Fontanile.
Alle Marenco-vinene blir produsert med innfødte druer dyrket i våre vingårder og tappet på eiendommen. Hvert valg styres av ønsket om å lage viner som uttrykker det landet de kommer fra, viner anerkjent for sin enestående kvalitet, viner som kan følge og vekke følelser.

Historikk

Marenco sin historie går tilbake til 1925 med Michele Marenco's drøm. Han ønsket å lage vin fra vingården sin i hjertet av Bagnario Valley, Strevi, Piemonte. I dag strekker Marencos eiendom seg til det opprinnelige området Strevi, dedikert til Moscato og Brachetto, samt området Nizza, landsbyene Fontanile og Castel Boglione, der Barbera har blitt dyrket i århundrer.
Marenco sin historie går tilbake til 1925 med Michele Marenco's drøm. Han ønsket å lage vin fra vingården sin i hjertet av Bagnario Valley, Strevi, Piemonte.
I dag strekker Marencos eiendom seg til det opprinnelige området Strevi, dedikert til Moscato og Brachetto, samt området Nizza, landsbyene Fontanile og Castel Boglione, der Barbera har blitt dyrket i århundrer.